Popüler olanlar

Yazar: Blogger by Hementasarim.com 22.10.2015

Bir süre buralarda olamayacak ve yazılar dahil çalışmalarıma ara vermek zorunda kalacağım, çünkü vatani görevim olan askerliğimi yapmak üzere yakın zamanda orduya katılıyorum. Bu suretle uzun süre yeni yazılar ve çalışmaları göremeyeceksiniz. 

Bilindiği gibi yedi kıtaya namını duyurmuş, üç kıtaya hükmetmiş atalarımızdan yadigar askerlik görevi her Türk gencinin yapması zorunlu ve önem arz eden bir haldir. Bu yüzden bizde can vatanımızın daim kalması ve devlet-i aliyemizin bekası için bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Allah benim gibi bütün Türk gençlerine, er ve askerlerime yardımcı olsun. Rabbimiz zalimlerin zulmünden devletimizi muhafaza buyursun inşallah. 

Milli savunma bakanlığımızın bildirgelerine göre dört cept dönemi mevcut olup yedek subay olarak kasım celbinde bizler 361. Kasim 2015 devresi olarak orduya katılacağız. Temel askeri yer ve durumlar hakkında sonuç bilgisi 23 Ekim Cuma günü yayınlanacak olup dileyen e-devlet sitesinden, dileyen de askeri şubeden öğrenebilecektir. Herkes askere giderken yanına alması gerekenleri sıralar, fakat ben burada onları sıralamayacak, sadece kendim için en önemli şeyin olduğu inancıyla defter ve kalemimi alacağımı belirteceğim. 
Detaylar ve gelişmeler hakkında fırsat buldukça yazmak dileğiyle... 

Görüş belirtin

Blog aboneliği | Yorum aboneliği

- Copyright © Mevlüt Baki Tapan - Powered by Hemen Tasarım - Designed by Johanes Djogan -